HTML

Fenyő gyerek ágy hangulata

2014.11.21. 00:03 tothgeza16

A fenyő gyerek ágy a természetes fa melegségét, szépségét, illatát viszi a gyerek szobába. Időtálló, tartós, praktikus bútordarab, eleganciát sugall, mivel természetes alapanyagú harmónikus élettér alakítható ki vele a gyerek szobában, egyszerűséget, praktikusságot és kényelmet áraszt.


A fenyő alapanyagú bútorok kidolgozása igényes, a szerkezetük stabil, a vastag fenyőfa vázra épített bútorok élettartama hosszú és működésük problémamentes. A szélek és az élek megfelelően vannak eldolgozva a fenyő bútorokon, fontos a sima kialakítás is.


A fenyő gyerek ágy kedvelt bútordarab, egyedülálló erezetmintázat jellemzi, játékos, vidám hangulatot áraszt a gyerek szobában.


A fenyő gyerek ágy nagy előnye, hogy természetközeli, barátságos légkört biztosít. Nem okoz allergiát, elektromosan szigetelő, nem köti meg a szálló port a szobában, káros anyagot nem bocsát ki, kedvező hatással van az allergiában szenvedőkre.


A fenyő gyerek ágy puha fa, felülete könnyen sérülhet, de könnyen és gyorsan javítható.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr886920167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása