HTML

A fenyő gyerek ágy előnye

2015.05.05. 00:03 tothgeza16

A fenyő gyerek ágy legfőbb előnye utánozhatatlan stílusa mellett az egyszerűségében rejlik. Természetes és világos színével friss és vidám atmoszférát kölcsönöz a gyerek szobának. Erős és biztonságos szerkezetük jól bírja az igénybevételt.

Fontos, hogy a fenyő gyerek ágy masszív, biztonságos és kényelmes legyen, válogatott minőségi alapanyagból készüljön. A fa illata sokáig kellemes hangulattal árasztja el a lakást és az erezet egyedi megjelenést ad minden egyes darabnak. A fenyő gyerek ágy kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, teljesen környezetbarát.

Jó tárolási lehetőség a beépített fiókos ágyneműtartók, nem görgőkön gurulnak,hanem fakereten, felül is fakeret tartja a fiókrendszert, amely minden oldalról zárt, így nem porosodik a tartalmuk. A fenyőfa puha szerkezetű fa, felülete mechanikusan sérülékeny, apró sérülések, karcolások jól javíthatók.

A fenyő gyerek ágy természetes, tömör fa alapanyaga esztétikus, kinézete sok örömöt ad a benne alvó gyerekeknek. A megfelelő környezet közvetetten hat személyiségük fejlődésére.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr347431028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása