HTML

A fenyő gyerek ágy egyedi, természetes hangulatot teremt

2015.02.10. 20:37 tothgeza16

A fenyő gyerek ágy az első bútordarab, amivel életünk során találkozunk.


Tömör fából készült fenyő gyerek ágyak egyedi, nyugodt és természetes hangulatot teremtenek a gyerekszobában. A fenyő gyerek ágy legfőbb előnye utánozhatatlan stílusa mellett az egyszerűségében rejlik.
Természetes és világos színével friss és vidám atmoszférát kölcsönöz a gyerek szobának. Kiváló minőség, erős és biztonságos szerkezetük jól bírja az igénybevételt.


A fenyő gyerek ágyat használhatják az allergiában szenvedők is, hiszen kedvező hatással van rájuk, káros anyagot nem bocsát ki, a fenyő bútor elektromosan szigetelő, nem köti meg a szobában a szálló port.
A fenyő gyerek ágy esetében különösen fontosak a végső munkálatok és a védelem. A lekerekített élek, lényeges az anyagválasztás is, jobban járunk a kicsivel drágább, de szilárdabb, tartósabb anyagokkal. Az ilyen bútorok sokáig és biztonságosan szolgálhatják gyermekeinket.


A fenyő gyerek ágy fontos tartozéka a matrac, a leggyakrabban a természetes alapanyagú kókusz ágybetétet kínálják a gyerek ágyakhoz, mert jól szellőző, könnyen tisztítható, higiéniai szempontból teljesen gyerek barát. 100 százalékos pamut, lecipzározható huzatok segítik a tisztán tartását, jól moshatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr87159563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása