HTML

Fenyő gyerek ágy természetközeli légkört biztosít

2014.12.31. 21:43 tothgeza16

A gyerek szoba meghatározó eleme a gyerek ágy, a gondos kiválasztás segíti őket a pihenésben regenerálódásban, hiszen mindennap 10-12 órát töltenek benne a gyerekek.


A fenyő gyerek ágy nagy előnye, hogy természetközeli, barátságos légkört biztosít. Nem okoz allergiát, elektromosan szigetelő, nem köti meg a szálló port a szobában, káros anyagot nem bocsát ki, kedvező hatással van az allergiában szenvedőkre.


A fenyő gyerek ágy rendkívül kellemes megjelenést kölcsönöz a gyerekszobának. Ez a természetes és világos színű bútor minden helyiségnek friss és vidám atmoszférát kölcsönöz. Ráadásul jól kombinálható a más stílusú bútorokkal is.


A fenyőből készült ágy erős és biztonságos szerkezetű, kiváló minőségű termék, kétoldalt leesésgátlóval felszerelt fenyő gyerek ágy segíti a kicsik biztonságos átszoktatását a rácsos ágyból. Az élek legömbölyítettek. A fa illata sokáig kellemes hangulattal árasztja el a lakást és az erezet minden esetben egyedi megjelenést ad minden egyes darabnak.
Esztétikai és stílus semleges vonásai miatt, bármilyen környezetben megállja a helyét. Elegáns és praktikus.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr487027277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása