HTML

Fenyő gyerek ágy kiváló tulajdonságokkal rendelkezik

2015.04.15. 20:14 tothgeza16

A fenyő gyerek ágy kiváló választás a gyerekek számára. A tömör fából készült fenyő gyerek ágy egyedi, nyugodt és természetes hangulatot teremt a gyerekszobában. A fenyő gyerek ágy természetes, tömör fa alapanyaga esztétikus, kinézete sok örömöt ad a benne alvó gyerekeknek. A megfelelő környezet közvetetten hat személyiségük fejlődésére. A jól megválasztott kényelmes, praktikusan berendezhető fenyő gyermek ágy, gyermekeink életét teszik komfortosabbá.

A fenyő gyerek ágyat tömör szerkezet, nagy ellenállóság és egyedülálló erezetmintázat jellemzi. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, teljesen környezetbarát.

Fontos, hogy a gyerek ágy masszív, biztonságos és kényelmes legyen, válogatott minőségi alapanyagból készüljön, csak egészségre ártalmatlan felületkezelő anyagokkal kezeljék. Az élek legömbölyítettek. A fa illata sokáig kellemes hangulattal árasztja el a lakást és az erezet minden esetben egyedi megjelenést ad minden egyes darabnak.

A fenyő gyerek ágy nagy előnye, hogy természetközeli, barátságos légkört biztosít. Nem okoz allergiát, elektromosan szigetelő, nem köti meg a szálló port a szobában, káros anyagot nem bocsát ki, kedvező hatással van az allergiában szenvedőkre.

A fenyő gyerek ágy fontos kelléke a leesésgátló, amely a gyerek biztonságérzetét erősíti az átszokás idejében, és megvédi az ágyról való legurulástól.

Az ideális matrac kiválasztásánál elsődleges szempont,a higiénia, hogy egészséges, jól szellőző,a huzat mosható legyen, és bírja a strapát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr47371498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása