HTML

Fenyő gyerek ágy természetes és világos színű bútor

2015.03.23. 23:26 tothgeza16

A fenyő gyerek ágy rendkívül kellemes megjelenést kölcsönöz a gyerekszobának. Ez a természetes és világos színű bútor minden helyiségnek friss és vidám atmoszférát kölcsönöz. Ráadásul jól kombinálható a más stílusú bútorokkal is.


A fenyő gyerek ágy eleget tesz a biztonsági elvárásoknak, stabilan áll, gömbölyített szélű, felülete egészségre ártalmatlan anyagokkal van kezelve. Fontos kelléke a leesésgátló, amely a gyerek biztonságérzetét erősíti az átszokás idejében, és megvédi az ágyról való legurulástól.


A bútor illata alapján döntsünk, hiszen minél illatosabb annál inkább minőségi termékkel van dolgunk. A szélek és az élek megfelelően vannak eldolgozva, a fenyőbútorokon, fontos a sima kialakítás is.
Az ideális matrac kiválasztásánál elsődleges szempont, a higiénia, hogy egészséges, jól szellőző, a huzat mosható legyen, és bírja a strapát, az ideális magassága 400 mm, ez a gyerekeknek lett kitalálva.

A gyerek matracokra is érvényes ami a felnőtt matracokkal szemben támasztott követelmény, hogy a testet minden pontján egyenletesen támassza alá, elosztva így a különböző test részekből adódó nyomáspontokat.
A gyerek matracok a legkülönbözőbb anyagokból készülhetnek, alapanyagban, vastagságban, keménységben jelentősen eltérnek egymástól. A választék óriási, a kókusz, a habszivacs, antiallergén, hideghab és az egyszerű szivacs gyerek matrac is szerepel a palettán.


A fenyő gyerek ágy teljes egészében tömör fenyőfából készül, nagyszerű választást jelenthet, különösen akkor ha bővíthető is, így lépést tart a gyermek fejlődésével, meglepően erős, képes elviselni az igénybevételt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenyogyerekagy.blog.hu/api/trackback/id/tr757299159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása